За 12 май /вторник/

12.05.2020 09:00

Здравейте, 11а!

Без изпратена задача от миналия час са: № 12, 15, 16 и 17

 

За днес съм ви подговила леко упражнение, което е свързано с форматиране на текст (трябва да се упражняват старите уроци, за да не се забравят)

 

ЗАДАЧА /срок за изпълнение 14.05/:

Създайте HTML страница със следния текст:

 


Сигурността на системите се превърна в предизвикателство с атаки срещу всички фронтове - не само външно от външни лица, но и от вътрешна манипулация. Въвеждането на технологични предпазни мерки е по-важно от всякога, но с драматичното увеличение на мрежите, устройствата, връзките и приложенията това стана изключително сложно.

За много хора биометричната сигурност е отговорът - технологията на платформата, която може да обслужва и подкрепя всички индустрии. В продължение на няколко години организациите по цял свят експериментират с редица биометрични решения за удостоверяване на автентичността - от очи, лице и пръстови отпечатъци, до подписване и гласово разпознаване, които предлагат по-високо ниво на сигурност от традиционните пароли.

Внедряването на решение за биометрична идентичност и управление на достъпа, способно да открие лицето зад паролата, е важна стъпка към по-голяма сигурност на системата. Въпреки това, разработването на правилната биометрична технология за внедряване зависи от случая на употреба.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Единственото изискване е да направите:

1 абзац - червен цвят

2 абзац - син цвят

3 абзац - зелен цвят

 

Задачата изпращайте на е-mail: metodieva_it@abv.bg